Carolina Dijkhuizen Headshot

Carolina Dijkhuizen

Get Carolina Dijkhuizen Email Alerts

Be the first to get news, photos, videos & more.

Carolina Dijkhuizen News


Jesus Christ Superstar Grootste Kanshebber Musical Awards 2024

De Stichting Musical Awards is verheugd vandaag mede te delen dat de genomineerden voor de Musical Awards 2024 bekend zijn. De afgelopen maanden bezocht de vakjury, bestaande uit Hilde Scholten, Jamai Loman, Henriëtte Tol, Maurice Luttikhuis, Joy Kreiken, Arno Gelder en Dianne Zuidema, alle producties.
Feature: Al Meer Dan 175.000 Verkochte Tickets Voor De Musical MAMMA MIA!

In een uitverkocht Wilminktheater in Enschede heeft de cast van MAMMA MIA! gisteravond een Eventim Award ontvangen voor de verkoop van maar liefst 175.000 tickets. Een half jaar na de première blijft de musical een groot succes en zijn veel theaters uitverkocht. MAMMA MIA! maakt sinds deze week ook kans op de VriendenLoterij Publieksprijs, die tijdens het Musical Awards Gala op 24 april wordt uitgereikt. Het publiek kan haar stem op MAMMA MIA! uitbrengen via stemmen.musicalawards.nl.
Al Meer Dan 175.000 Verkochte Tickets Voor De Musical MAMMA MIA!

In een uitverkocht Wilminktheater in Enschede heeft de cast van MAMMA MIA! gisteravond een Eventim Award ontvangen voor de verkoop van maar liefst 175.000 tickets.
Review: MAMMA MIA! �" An Energizing Breeze of Fresh Air on a Greek Island

What did our critic think of MAMMA MIA! – A ENERGIZING BREEZE OF FRESH AIR ON THE GREEK ISLAND at DeLaMar Theater?
Feature: NU AL 70.000 TICKETS VOOR MAMMA MIA! VERKOCHT!

Met nog een kleine drie weken tot aan de première van de musical MAMMA MIA! in het DeLaMar Theater in Amsterdam is producent De Graaf & Cornelissen Entertainment verheugd bekend te maken dat er inmiddels 70.000 kaarten voor deze musical zijn verkocht. Om die reden zijn er onder meer in Leeuwarden, Doetinchem, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam extra shows bijgekomen.
BWW Feature: UNIEK PROGRAMMA OVER PRIKKELARM THEATERBEZOEK IN DELAMAR!

Prikkelarm theater Stichting Onbeperkt Genieten werkt al jaren aan het prikkelarm toegankelijk maken van het Nederlandse cultuurlandschap en lanceerde begin mei De Prikkelarme Cultuuragenda. Voor het programma op 23 juni heeft de stichting de medewerkers van DeLaMar geadviseerd om hun theater prikkelarm te kunnen openstellen. Zo zijn er ontvangstruimtes zonder hevige licht- en geluidsprikkels opgezet, is er een extra stilteruimte aanwezig, worden bezoekers begeleid naar hun plek en worden er in de zaal stoelen vrijgelaten tussen verschillende bezoekers.
BWW Feature: AÏDA 20 JAAR IN CONCERT!

21-10-'21 is het precies 20 jaar geleden dat de musical Aïda zijn wereldpremière beleefde. Dit vieren wij met het jubileumconcert: Aïda 20 jaar, in concert. De originele Nederlandse cast zal voor het eerst in twintig jaar bij elkaar komen voor dit unieke concert op 21 oktober 2021 in Tivoli Vredenburg in Utrecht! De popmusical, met muziek van Elton John, werd meteen een van de meest succesvolle musicals ooit. Tijdens het concert zullen onder andere Leona Phillipo, Bastiaan Ragas, René van Kooten, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen en Ben Cramer de bekende muziek uit Aïda ten gehore brengen.
BWW Feature: ALS DE KUNST VERDWIJNT VERLIES JE DE ZUURSTOF IN DE SAMENLEVING! HET IS 2 VOOR 12 VOOR DE KUNST!

Door het maken van een tientallen meterslang kunstwerk van affiches van gecancelde voorstellingen, tentoonstellingen en evenementen, wordt de impact van de Corona-maatregelen voor de culturele sector fysiek tastbaar. Hiermee ondersteunen wij de politieke lobby. Er is een structureel substantieel bedrag nodig vanuit Den Haag. Er moeten betere oplossingen komen voor het behoud van de gehele culturele sector, zowel gesubsidieerd als ongesubsidieerd! 
Dutch SISTER ACT Welcomes Viennese Deloris van Cartier for One Week Only, Beginning Tonight!

For one week only, Dutch musical actress Ana Milva Gomes, who plays Doloris van Cartier in the Vienna production of SISTER ACT, will be playing in the Dutch production of the same show at the Circustheater Scheveningen.
Review Roundup: SISTER ACT in Scheveningen

With Whoopi Goldberg in the audience, the Dutch version of Sister Act premiered in Scheveningen on March 2nd. Helmed by director Carline Brouwer, starring Carolina Dijkhuizen as Doloris Van Cartier, the show opended to largely positive reviews. Here's BroadwayWorld's summary of the reviews by the national newspapers.

Get Carolina Dijkhuizen Email Alerts

Be the first to get news, photos, videos & more.

Videos