Feature: FRANK SANDERS MET THE ROZETTES TERUG IN BETTY ASFALT!

By: May. 23, 2023

Feature: FRANK SANDERS MET THE ROZETTES TERUG IN BETTY ASFALT!

Na het grote succes van The Rozettes in 2014 en 2015, De Grande Finale in 2016 en The Rozettes 4 Ever in 2019, keert Frank Sanders in juni terug in het theater met The Rozettes Somewhere over the Rainbow. Met een script van Allard Blom en in regie van Bas Groenenberg is de The Rozettes Somewhere over the Rainbow slechts negen keer te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

 

Net als voorgaande seizoenen kruipt Frank Sanders in de huid van de flamboyante Lady Felice. Wesley de Ridder schittert weer als Ashley Knight. Nieuw in de cast is Sjors Arts als Dame Shirley Sassy. In het vertrouwde Betty Asfalt Complex in hartje Amsterdam volgen we nog één keer het wel en wee voor, tijdens en na een show in de inmiddels beroemde én beruchte Club Rose. Met natuurlijk de mooiste songs, live op piano begeleid door Hilmar Leujes. 

The Rozettes Somewhere over the Rainbow is van 1 juni t/m 4 juni en van 7 t/m 11 juni te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Bezoek voor meer informatie en het reserveren van kaarten de website: www.bettyasfaltcomplex.nlRELATED STORIES - Netherlands

1
Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST! Photo
Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST!

De Amerikaanse Grease-acteurs Didi Conn, die in de filmhit de rol van Frenchy speelde, en Frankie Avalon (Teen Angel) hebben de Nederlandse musicalcast verrast en gefeliciteerd met de verkoop van 150.000 kaarten.

2
Feature: FRANCINE OOMENS HOE OVERLEEF IK ALLES WAT IK NIEMAND VERTEL? KOMT NAAR HET THEATE Photo
Feature: FRANCINE OOMENS HOE OVERLEEF IK ALLES WAT IK NIEMAND VERTEL? KOMT NAAR HET THEATER!

Het vandaag uitgekomen boek van Francine Oomen, Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?, wordt bewerkt tot een theatervoorstelling. Producent Niels van Doormalen van Millennium Entertainment krijgt van Francine Oomen het vertrouwen om er een vernieuwende en verbindende voorstelling van te maken. Deze staat in het najaar van 2025 op de planken.

3
Review: MAMMA MIA! – An Energizing Breeze of Fresh Air on a Greek Island Photo
Review: MAMMA MIA! – An Energizing Breeze of Fresh Air on a Greek Island

What did our critic think of MAMMA MIA! – A ENERGIZING BREEZE OF FRESH AIR ON THE GREEK ISLAND at DeLaMar Theater?

4
Nominations Open For The 2023 BroadwayWorld Netherlands Awards Photo
Nominations Open For The 2023 BroadwayWorld Netherlands Awards

Nominations are now open for the 2023 BroadwayWorld Netherlands Awards. The 2023 Regional Awards honor productions which had their first performance between October 1, 2022 through September 30, 2023.

Videos


#repshow# in #getregions.name[i]# Chicago
Zonnehuis Theater (10/26-10/29)
#repshow# in #getregions.name[i]# The Addams Family Musical
Theatre De Omval (9/15-9/24)
#repshow# in #getregions.name[i]# Next Thing You Know
Het Amsterdams Theaterhuis (10/22-10/24)
VIEW ALL SHOWS  ADD A SHOW  

Recommended For You