Skip to main content Skip to footer site map

FINLAND SHOWS

View Finland Ticket Central...  

METSÄN JOULU at Helsinki City Theatre

Dates

12/7/2019 - 12/18/2019

Theatre

Helsinki City Theatre


The first line 2
Helsinki,Uusimaa 00530

Tickets Info

39 €
Phone: (09) 22 3940Submit Updates Images | Videos | Cast | Edit

Kuusisten perhe on juuri muuttanut uuteen kotiin. Joulunodotusta varjostaa kuitenkin äidin työttömyys. Perheen lapset Usko, Toivo ja Lempi päättävät lähteä metsään löytääkseen perheelle joulukuusen, jota tänä vuonna ei ole varaa ostaa.

Metsässä he tapaavat metsän eläimet ja puut, jotka osaavatkin puhua. Kun metsä on jälleen uhattuna uuden rakennusprojektin johdosta, lapset päättävät toimia yhdessä eläinten kanssa metsän pelastamiseksi. Ensin heidän täytyy keksiä keino, jolla metsän hakkuu estetään. Vastassaan heillä on ahne pormestari apureineen.

Helsingin Kaupunginteatterin ja ShedHelsingin Metsän joulu on jouluinen tarina yllättävästä ystävyydestä ja metsien tärkeydestä. Ystävyys ja yhdessä tekeminen korostuvat myös työtavassa, kun monenlaisista lähtökohdista tulevat lapset ja nuoret valmistavat esityksen yhdessä teatteriammattilaisten kanssa.

Musikaalissa esiintyy lähes sata 8-21-vuotiasta lasta ja nuorta, joista suurin osa on ollut mukana ShedHelsingin musiikkiteatteritoiminnassa alusta (2016) saakka, ja osa nousee suurelle estradille ensimmäistä kertaa. Jotkut nuorista kelailevat pyörätuoleilla, toisia esiintyminen auttaa keskittymään – ja jokaisella rohkeus sekä halu laittaa itsensä likoon.

View More Shows
Add a Finland Show Listing