Skip to main content Skip to footer site map

THE SEPTEMBER WHEN I OPERAEN Comes to Den Norske Opera & Ballett

pixeltracker

17. oktober 2021 skal The September When, sammen med publikum, stelle i stand en storartet fest verdig enhver 30-åring – velkommen!

THE SEPTEMBER WHEN I OPERAEN Comes to Den Norske Opera & Ballett

The September When, med Morten Abel i spissen, er et av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits.


Med slipp av album som Huggermugger og Mother I've Been Kissed, satte The September When en ny standard for norsk rock på begynnelsen av 90-tallet. Musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra, og det er rett og slett en sann fryd å gjenoppdage den knallsterke låtkatalogen med hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You».


Etter å ha blitt oppløst i 1996, ble de gjenforent i 2008 på en konsert foran
20 000 mennesker i Stavanger sentrum. Deretter fulgte albumet Judas Kiss i 2009, og en turné som kulminerte i Oslo Spektrum.


I 2013 mistet bandet Morten Mølster. «Vi fant en verdig erstatter i Nikolai Grasåsen, som kan videreføre den musikalske nysgjerrigheten som Morten sto for, og samtidig ta med seg sjøl inn i det laget av individualister som The September When alltid har vært.»

«Det blir stas å ENDELIG spille i Oslos finstue. Vi gleder oss!» sier Morten Abel.

I 2021 fyller The September Whens store, grensesprengende debutalbum
Mother I've Been Kissed, 30 år! Dette albumet kom som en kule i 1991 og
sendte bandet øverst på den norske rocketronen. Anmelderne var over seg av begeistring og kastet 6-ere etter gjengen fra Stavanger.

17. oktober 2021 skal The September When, sammen med publikum, stelle i stand en storartet fest verdig enhver 30-åring - velkommen!

Learn more at https://operaen.no/en/Productions/the-september-when-i-operaen/.


Related Articles View More Norway Stories

Featured on Stage Door

Shoutouts, Classes & More

More Hot Stories For You