Feature: Musical Awards Gala Vindt Dit Jaar Plaats Op 24 April!

Publiek kan vanaf 11 maart stemmen op favoriete musical

By: Mar. 04, 2024
Feature: Musical Awards Gala Vindt Dit Jaar Plaats Op 24 April!
Enter Your Email to Unlock This Article

Plus, get the best of BroadwayWorld delivered to your inbox, and unlimited access to our editorial content across the globe.
Existing user? Just click login.

Het prestigieuze Musical Awards Gala vindt dit jaar in het AFAS Theater in Leusden plaats. Woensdag 24 april 2024 worden daar de belangrijkste musicalprijzen uitgereikt. Ook dit jaar kan het publiek weer stemmen op hun favoriete musical van het afgelopen seizoen. Dit kan vanaf 11 maart via de website van het Musical Awards Gala.

Welke musicalacteurs en -actrices het felbegeerde beeldje in ontvangst mogen nemen, is nog niet bekend maar de jury van het Musical Awards Gala heeft de afgelopen maanden alle kleine en grote musicals gezien en binnenkort worden de genomineerden voor de Musical Awards bekendgemaakt.

Net als voorgaande jaren mag het publiek ook weer stemmen op hun favoriete musical van het afgelopen seizoen en de musicals die nog steeds te zien zijn. In deze categorie zijn er de VriendenLoterij Publieksprijs voor Beste Musical en de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical.

Nieuw dit jaar is dat door de VriendenLoterij, onder alle stemmers, een West End weekend in Londen wordt verloot. Vanaf 11 maart kan het publiek stemmen via de website van de Musical Awards.

Het Musical Awards Gala vindt plaats op 24 april 2024 in het AFAS Theater in Leusden en wordt vanaf 20.25 uur live door de AVROTROS op NPO1 uitgezonden.

Meer informatie op www.musicalawards.nl


 

 


Sluit je aan bij Team BroadwayWorld

Ben jij een fervent theaterbezoeker? We zijn op zoek naar mensen zoals jij die jouw gedachten en inzichten met onze lezers willen delen. Team BroadwayWorld-leden krijgen toegang tot shows om te recenseren, interviews af te nemen met artiesten en de mogelijkheid om collega-theaterliefhebbers en kunstwerkers te ontmoeten en te netwerken.

Geïnteresseerd? Lees hier meer..
Videos