Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST!

Didi Conn (Frenchy) & Frankie Avalon (Teen Angel) zorgen voor een verrassing!

By: Sep. 18, 2023
Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST!

De Amerikaanse Grease-acteurs Didi Conn, die in de filmhit de rol van Frenchy speelde, en Frankie Avalon (Teen Angel) hebben de Nederlandse musicalcast verrast en gefeliciteerd met de verkoop van 150.000 kaarten.

Aan het succes van de musical Grease lijkt geen einde te komen. Werd de cast in april van dit jaar nog verrast met de Diamanten Award voor de verkoop van meer dan 100.000 tickets, bij de 150e voorstelling in theater De Lievekamp in Oss, werd de cast op ludieke wijze verteld dat er inmiddels 150.000 kaarten zijn verkocht.

‘We wilden onze spelers op een bijzondere wijze verrassen,’ laat producent Albert Verlinde weten. ‘In de afgelopen maanden hebben ze een topprestatie neergezet. Sinds de première op 3 april hebben we 150 voorstellingen gespeeld en zijn er maar liefst 150.000 kaarten verkocht. Dat is voor een reizende musical gigantisch. Ik ben heel trots op ze en het leek mij een leuk idee om enkele acteurs uit de Amerikaanse film Grease een felicitatie op beeld op te nemen. Didi Conn en Frankie Avalon, hét tieneridool uit de jaren vijftig, vonden dit ontzettend leuk om te doen. Zij zijn verheugd dat Grease nog steeds zoveel mensen naar het theater weet te brengen.’ Na de beelden kwam er op het podium een grote schaal met daarop 150 Amerikaanse donuts.

Bron: SenfTV i.c.m. Royal Promotions 

De musical Grease is nog tot en met 29 oktober te zien. Voor een aantal voorstellingen zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Voor meer informatie en kaartverkoop: Click Here

Foto: Roy Beusker & Annemieke van der Togt 


BroadwayWorld Awards Voting

RELATED STORIES - Netherlands

1
Review: DE HOSPITA | A NEW MUSICAL COMEDY ⭐️⭐️⭐ at DeLaMar Theater Photo
Review: DE HOSPITA | A NEW MUSICAL COMEDY ⭐️⭐️⭐ at DeLaMar Theater

What did our critic think of DE HOSPITA | A NEW MUSICAL COMEDY ⭐️⭐️⭐ at DeLaMar Theater?

2
BroadwayWorld Netherlands Awards December 5th Standings; ADDAMS FAMILY Leads Best Musical! Photo
BroadwayWorld Netherlands Awards December 5th Standings; ADDAMS FAMILY Leads Best Musical!

It's December, and the first standings of the month have been announced as of Tuesday, December 5th for the 2023 BroadwayWorld Netherlands Awards! Don't miss out on making sure that your favorite theatres, stars, and shows get the recognition they deserve!

3
Feature: 50.000 VERKOCHTE TICKETS VOOR JESUS CHRIST SUPERSTAR! Photo
Feature: 50.000 VERKOCHTE TICKETS VOOR JESUS CHRIST SUPERSTAR!

‘We zijn heel blij dat de kaartverkoop zo ontzettend goed gaat,’ laat Albert Verlinde weten. ‘De première vindt plaats op 21 januari 2024. Het is ongelooflijk dat, zes weken voor die datum, er al zoveel interesse is. Vandaag is de eerste repetitiedag en van wat ik gehoord heb wordt het veelbelovend. Regisseur Ivo van Hove is een ware meester als je ziet hoe hij het beste uit de cast haalt. Of ze nu in het ensemble staan of een hoofdrol vertolken. Als producent is het een waar genoegen om hen allen aan het werk te zien. Ze gaan voor elkaar door het vuur.’ 

4
Feature: FREEK BARTELS DOET OM GEZONDHEIDSREDENEN EEN STAP TERUG... Photo
Feature: FREEK BARTELS DOET OM GEZONDHEIDSREDENEN EEN STAP TERUG...

Producent Albert Verlinde maakt vandaag bekend dat Lucas Hamming de rol van Judas gaat spelen in de nieuwe versie van Jesus Christ Superstar, geregisseerd door Ivo van Hove. Freek Bartels was in eerste instantie gecast maar heeft de rol onverhoopt teruggegeven. De musicalacteur kampt met burn-out klachten en moet daarom een stap terugdoen om zich volledig te kunnen focussen op zijn herstel. Voor de rol van Judas in dit bijzondere project wil je alles kunnen geven’, licht Bartels toe. ‘Momenteel lukt dat mentaal en fysiek niet en dan moet je daar open en eerlijk over zijn. Ik ben erg dankbaar voor het begrip van de producenten en vind het geweldig dat Lucas de rol van mij over gaat nemen.’

VideosRecommended For You