Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST!

Didi Conn (Frenchy) & Frankie Avalon (Teen Angel) zorgen voor een verrassing!

By: Sep. 18, 2023
Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST!

De Amerikaanse Grease-acteurs Didi Conn, die in de filmhit de rol van Frenchy speelde, en Frankie Avalon (Teen Angel) hebben de Nederlandse musicalcast verrast en gefeliciteerd met de verkoop van 150.000 kaarten.

Aan het succes van de musical Grease lijkt geen einde te komen. Werd de cast in april van dit jaar nog verrast met de Diamanten Award voor de verkoop van meer dan 100.000 tickets, bij de 150e voorstelling in theater De Lievekamp in Oss, werd de cast op ludieke wijze verteld dat er inmiddels 150.000 kaarten zijn verkocht.

‘We wilden onze spelers op een bijzondere wijze verrassen,’ laat producent Albert Verlinde weten. ‘In de afgelopen maanden hebben ze een topprestatie neergezet. Sinds de première op 3 april hebben we 150 voorstellingen gespeeld en zijn er maar liefst 150.000 kaarten verkocht. Dat is voor een reizende musical gigantisch. Ik ben heel trots op ze en het leek mij een leuk idee om enkele acteurs uit de Amerikaanse film Grease een felicitatie op beeld op te nemen. Didi Conn en Frankie Avalon, hét tieneridool uit de jaren vijftig, vonden dit ontzettend leuk om te doen. Zij zijn verheugd dat Grease nog steeds zoveel mensen naar het theater weet te brengen.’ Na de beelden kwam er op het podium een grote schaal met daarop 150 Amerikaanse donuts.

Bron: SenfTV i.c.m. Royal Promotions 

De musical Grease is nog tot en met 29 oktober te zien. Voor een aantal voorstellingen zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Voor meer informatie en kaartverkoop: Click Here

Foto: Roy Beusker & Annemieke van der Togt 


BroadwayWorld Awards Voting

RELATED STORIES - Netherlands

1
Feature: LAUS STEENBEEKE SPEELT IJDELE BARON IN DE KERSTVOORSTELLING VAN HET JAAR: HET KER Photo
Feature: LAUS STEENBEEKE SPEELT IJDELE BARON IN DE KERSTVOORSTELLING VAN HET JAAR: HET KERSTDINER at Wilmink Theater!

Voor theaterliefhebbers die het ultieme kerstgevoel willen beleven, komt Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede vanaf 8 december met Het Kerstdiner. Een mysterieuze en verrassende theatervoorstelling waarin niets is wat het lijkt. De hoofdrol van Baron Frederik wordt vertolkt door acteur Laus Steenbeeke. “Langgekoesterde wens komt uit.”

2
Review: DE HOSPITA | A NEW MUSICAL COMEDY ⭐️⭐️⭐ at DeLaMar Theater Photo
Review: DE HOSPITA | A NEW MUSICAL COMEDY ⭐️⭐️⭐ at DeLaMar Theater

What did our critic think of DE HOSPITA | A NEW MUSICAL COMEDY ⭐️⭐️⭐ at DeLaMar Theater?

3
BroadwayWorld Netherlands Awards December 5th Standings; ADDAMS FAMILY Leads Best Musical! Photo
BroadwayWorld Netherlands Awards December 5th Standings; ADDAMS FAMILY Leads Best Musical!

It's December, and the first standings of the month have been announced as of Tuesday, December 5th for the 2023 BroadwayWorld Netherlands Awards! Don't miss out on making sure that your favorite theatres, stars, and shows get the recognition they deserve!

4
Feature: 50.000 VERKOCHTE TICKETS VOOR JESUS CHRIST SUPERSTAR! Photo
Feature: 50.000 VERKOCHTE TICKETS VOOR JESUS CHRIST SUPERSTAR!

‘We zijn heel blij dat de kaartverkoop zo ontzettend goed gaat,’ laat Albert Verlinde weten. ‘De première vindt plaats op 21 januari 2024. Het is ongelooflijk dat, zes weken voor die datum, er al zoveel interesse is. Vandaag is de eerste repetitiedag en van wat ik gehoord heb wordt het veelbelovend. Regisseur Ivo van Hove is een ware meester als je ziet hoe hij het beste uit de cast haalt. Of ze nu in het ensemble staan of een hoofdrol vertolken. Als producent is het een waar genoegen om hen allen aan het werk te zien. Ze gaan voor elkaar door het vuur.’ 

VideosRecommended For You