Skip to main content Skip to footer site map
9 for 2019
Click Here for More Articles on 9 for 2019

BWW Feature: 10 FORESTILLINGER JEG SER FREM TIL at Diverse

BWW Feature: 10 FORESTILLINGER JEG SER FREM TIL at DiverseNyt år er lig med nye forestillinger. Her får du de 10 forestillinger jeg glæder mig mest til at se i det første halvår af 2019. Da jeg primært anmelder i Jylland og på Fyn, har jeg valgt at tage udgangspunkt i forestillinger i disse områder. Bemærk, at forestillingerne er ikke i prioriteret rækkefølge.

(Foto: Min geniale veninde, Odense Teater, Emilia Therese)

Red Bastard, Svalegangen:

Da jeg læste oplægget til den her forestilling, vidste jeg bare, at det måtte jeg opleve. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at sidde i skræk for at blive udpeget, men samtidig er jeg sikker på, at West End-succesen kommer til at blæse mig bagover.

www.svalegangen.dk/events/gaesteforestillinger/2018-2019/red-bastard/

Leonora Christina, Odense Teater:

Jeg indrømmer, at jeg er bidt af musical, og derfor ser jeg frem til denne nye musical. Jeg har set små sneakpeeks, og det ser spændende ud. Danske nye musicals har en tendens til enten at være genial eller floppe, og jeg satser bestemt på, at denne bliver en succes.

www.odenseteater.dk/forestillinger/leonora-christina

Så længe jeg lever, Randers Egnsteater:

John Mogensen har været en del af mit liv altid. Da jeg som barn hørte "Giro 413" hos min mormor om lørdagen i køkkenet og til den revival han fik, da Rasmus Bjerg spillede hovedrollen i filmen. I denne forestilling præsenteres vi for en sjov historie med John Mogensen og Lone Kellermann i hovedrollerne - måske?!

www.randersegnsteater.dk/forestillinger/voksen/saa-laenge-vi-lever/

Spis eventyrligt, Den Fynske Opera:

Et koncept, hvor man kombinerer alle sanser lyder som intet mindre end genialt. Jeg vil derfor glæde mig til at skulle smage og dufte, mens jeg lytter og ser. Konceptet lyder gennemført, og bestemt som noget, der skal opleves.

www.denfynskeopera.dk/forestillinger/forestilling/event/spis-eventyrligt/

Diktatoren, Aalborg & Odense Teater:

Jeg så desværre ikke denne prisbelønnede forestilling, da den blev opsat sidst. Jeg er fan af Nikolaj Cederholm, og jeg glæder mig derfor til se Olaf Johannessen som Chaplin. Jeg har set ham forklare teknikken omkring hans transformation, så jeg har bestemt store forventninger til et brag af en forestilling.

www.aalborgteater.dk/event/diktatoren/

morfarMORFARmorfar, Gruppe 38

Min datter havde fornøjelsen af denne forestilling på sidste års Børne Teaterfestival. Hun havde fået en fantastisk oplevelse, som jeg nu håber, jeg kan komme til at være en del af.

https://www.gruppe38.dk/program/morfarmorfarmorfar/

Figaros bryllup, Aalborg Teater

Figaros bryllup bliver typisk opsat som opera, men her er det den originale komedie, der bliver sat op. Jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med klassikeren i denne, for mig, nye udgave.

www.aalborgteater.dk/event/figaros-bryllup/

Urinetown, Fredericia Teater

Jeg så i starten af årtusindeskiftet et uddrag af denne som showcase på selvsamme teater. Siden dengang har jeg haft lyst til at se hele forestillingen. Det bliver sjovt, og for nogle måske en smule grænseoverskridende. Jeg synes godt om, at Fredericia Teater satser og tager noget så langt ude - og ukendt for de fleste.

www.fredericiateater.dk/urinetown/

The Rocky Horror Show, Aarhus Teater:

Jeg har aldrig set den her på scenen, så det er egentlig ved at være på tide. Med stærke kræfter på scenen, Aarhus Teaters sædvanlige høje niveau og Moqi Simon Trolin som instruktør, kan det kun blive godt. Jeg glæder mig især til at opleve noget så kult live.

www.aarhusteater.dk/forestillinger/forestillinger/saeson-1819/rocky-horror-show/

Min geniale veninde del 1+2, Odense Teater

Som boganmelder i mit arbejdsliv har Elena Ferrantes bøger været nogle af de mest omtalte de seneste år. Jeg glæder mig til at se noget så omdiskuteret og værdsat få liv på scenen. Det er stærke skuespillere, som jeg har høje forventninger til kan spille de intense følelser, der er i bogen.

www.odenseteater.dk/forestillinger/min-geniale-veninde-del-1Related Articles

From This Author Maria Bruun Fanoe