Feature: NIEUWE 'MOTHERFOKKING' MUSICAL MELK TOONT MOEDERSCHAP IN AL HAAR FACETTEN!

Vanaf oktober in de theaters

By: Jun. 08, 2023
Feature: NIEUWE 'MOTHERFOKKING' MUSICAL MELK TOONT MOEDERSCHAP IN AL HAAR FACETTEN!

Feature: NIEUWE 'MOTHERFOKKING' MUSICAL MELK TOONT MOEDERSCHAP IN AL HAAR FACETTEN!

NANOEK, de producent van vernieuwende musicals, presenteert aankomend seizoen de nieuwe musical MELK. MELK vertelt het verhaal van het moederschap in al haar facetten, met rollen voor o.a. musicalacteurs Mylene d’Anjou en Jonathan Demoor.

 

“Niemand is van nature moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan,” aldus Anouk Beugels, artistiek leider van NANOEK. Het vernieuwende collectief van musicaltalent maakt al sinds hun start grote opgang in het Nederlandse musicalgenre en wordt bejubeld in de pers als een verrijking voor het vakgebied.

 

Mylène d’Anjou: ‘’Wat mij betreft is het belangrijk dat er nieuwe musicals geschreven worden; cultuur is altijd gebaat bij nieuw, goed en gedurfd materiaal. NANOEK is daar een prachtig voorbeeld van; met humor en lichtheid actuele onderwerpen aanpakken, omdraaien en binnenste buiten keren.

Zoals het moederschap, een thema waar we heerlijk de tanden in kunnen zetten en waarvan je misschien kunt denken dat alles er al over gezegd is, totdat je MELK van NANOEK hebt gezien…’’

 

Over MELK

In MELK volgt het publiek een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. Een hoogzwangere vrouw die zich staande probeert te houden tussen de verwachtingen van haar eigen familie en tegelijkertijd wordt bedolven onder Instagram-adviezen en momfluencers. Maar ook de persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is.

 

MELK is een musical die volledig meebeweegt op elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief musicaltalent. Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig.

MELK is vanaf oktober te zien in diverse theaters. Voor meer informatie en tickets zie; stichtingnanoek.nlRELATED STORIES - Netherlands

1
Feature: EXTRA ACTEUR EN OPENBARE VOORSTELLING VOOR WILLEM JUNIOR! Photo
Feature: EXTRA ACTEUR EN OPENBARE VOORSTELLING VOOR 'WILLEM JUNIOR'!

Eind augustus is de educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’, over het leven van Willem van Oranje, gestart aan haar derde seizoen. De voorstelling is, veelal besloten, door heel Nederland te zien in theaters en op scholen. Vandaag maakt producent STENT Producties bekend dat er een extra openbare voorstelling gespeeld wordt in het Expotheater van Pathé Ede, daarnaast zal er een extra acteur aan de cast worden toegevoegd, Max Hameeteman maakte vandaag in ECI Roermond zijn debuut als Willem.

2
Feature: MUSICAL SIX WEGENS GROOT SUCCES IN 2024 TERUG NAAR NEDERLAND! Photo
Feature: MUSICAL SIX WEGENS GROOT SUCCES IN 2024 TERUG NAAR NEDERLAND!

De internationale productie van de hitmusical SIX speelt deze drie weken voor uitverkochte zalen in Amsterdam en Rotterdam. Wegens dit grote succes kondigt producent MediaLane Theater, in samenwerking met de Engelse producenten Kenny Wax, Wendy & Andy Barnes en George Stiles, met trots aan dat de musical volgend jaar terugkeert naar Nederland. Ditmaal te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en Martiniplaza in Groningen.

3
Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST! Photo
Feature: AMERIKAANSE GREASE ACTEURS VERRASSEN NEDERLANDSE MUSICALCAST!

De Amerikaanse Grease-acteurs Didi Conn, die in de filmhit de rol van Frenchy speelde, en Frankie Avalon (Teen Angel) hebben de Nederlandse musicalcast verrast en gefeliciteerd met de verkoop van 150.000 kaarten.

4
Feature: FRANCINE OOMENS HOE OVERLEEF IK ALLES WAT IK NIEMAND VERTEL? KOMT NAAR HET THEATE Photo
Feature: FRANCINE OOMENS HOE OVERLEEF IK ALLES WAT IK NIEMAND VERTEL? KOMT NAAR HET THEATER!

Het vandaag uitgekomen boek van Francine Oomen, Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?, wordt bewerkt tot een theatervoorstelling. Producent Niels van Doormalen van Millennium Entertainment krijgt van Francine Oomen het vertrouwen om er een vernieuwende en verbindende voorstelling van te maken. Deze staat in het najaar van 2025 op de planken.

Videos


#repshow# in #getregions.name[i]# Next Thing You Know
Het Amsterdams Theaterhuis (10/22-10/24)
#repshow# in #getregions.name[i]# Chicago
Zonnehuis Theater (10/26-10/29)
VIEW ALL SHOWS  ADD A SHOW  

Recommended For You