Skip to main content Skip to footer site map

Feature: FERRY DOEDENS IN ROCKY HORROR SHOW EN STAYIN' ALIVE DISCO FEVER!

FERRY DOEDENS IN ROCKY HORROR SHOW EN STAYIN' ALIVE DISCO FEVER!

Feature: FERRY DOEDENS IN ROCKY HORROR SHOW EN STAYIN' ALIVE DISCO FEVER!


Een blessure bij Yoran de Bont maakt dat hij komende week niet mee kan spelen in de Rocky Horror Show in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Producent De Graaf en Cornelissen Entertainment heeft Ferry Doedens gevraagd om hem op deze korte termijn te vervangen. 'Nadat we hoorden dat Yoran geblesseerd is en voorlopig niet kan spelen, kwam ik met het idee om Ferry Doedens te bellen,' laat producent Hans Cornelissen weten. 'Ferry heeft ruime musicalervaring en heeft het juiste lichaam voor de rol van Rocky. Met hulp van de cast heeft hij zich deze rol in zeer korte tijd eigen gemaakt. Een heel knappe prestatie. Het grappige is dat ik Ferry een paar dagen geleden ook heb gevraagd voor de theatershow Stayin' Alive Disco Fever die in mei en juni 2023 langs de theaters tourt. Een swingend theaterconcert met megahits uit Saturday NightFever en de beste disco klassiekers. Met een live band en zes zangers onder ook wie Esmée Dekker en Martijn Vogel. Maar eerst rocken in het DeLaMar de laatste week van juli'.

'Mijn manager en ik hadden afgelopen week een vrijblijvend gesprek met Hans Cornelissen waarin hij aangaf wellicht een rol voor mij weggelegd te zien in Stayin' Alive Disco Fever. Daar was ik super blij mee. Maar toen dit belletje van Hans kwam om de rol van Yoran over te nemen en met deze geweldige cast te werken in een productie die met twee Musical Awards is onderscheiden, twijfelde ik geen moment. Ik hou wel van een uitdaging!' laat Ferry Doedens weten.

Rocky Horror Show speelt alleen komende week, tot en met 31 juli, nog in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wie deze rockmusical, die van vrijwel alle recensenten vier sterren heeft gekregen, nog wil zien moet snel zijn. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

De hoofdrollen in de krankzinnige en pikante cultshow Rocky Horror zijn voor o.a. Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Samir Hassan, Raymond Kurvers en nu dus ook Ferry Doedens. Abel Leemans heeft de rol van Barry Beijer overgenomen.


Voor meer informatie en kaartverkoop
https://cloud.broadwayworld.com/rec/ticketclick.cfm?fromlink=2187586®id=147&articlelink=https%3A%2F%2Fdelamar.nl%2Fvoorstellingen%2Frocky-horror-show%2F?utm_source=BWW2022&utm_medium=referral&utm_campaign=article&utm_content=bottombuybutton1

Regional Awards


From This Author - Chantal Kunst

Chantal is a passionated theatregoer and takes the same passion into her day job: voice casting director, where she casts voice-actors for commercials and other projects. 

From her home ... (read more about this author)


Feature: IVO VAN HOVE REGISSEERT JESUS CHRIST SUPERSTAR at DeLaMar Theater & tour!Feature: IVO VAN HOVE REGISSEERT JESUS CHRIST SUPERSTAR at DeLaMar Theater & tour!
September 27, 2022

Albert Verlinde Theater presenteert in samenwerking met Senf Theaterpartners en Jaco Kaasschieter in 2024 een nieuwe versie van de iconische rockopera Jesus Christ Superstar van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. De regie is in handen van de internationaal prijswinnende Ivo van Hove. Het is na het overweldigende succes van LAZARUS de tweede keer dat Albert Verlinde en Ivo van Hove

Feature: HADEWYCH MINIS, REMY VAN KESTEREN, SHARY-AN NIVILLAC EN SOY KROON ZIJN DE GEZICHTEN VAN ZIN OM JE TE ZIEN!Feature: HADEWYCH MINIS, REMY VAN KESTEREN, SHARY-AN NIVILLAC EN SOY KROON ZIJN DE GEZICHTEN VAN ZIN OM JE TE ZIEN!
September 26, 2022

Vanaf vandaag, 26 september, gaat de theatercampagne Zin om je te zien van start. Het Nationaal Theater Fonds heeft in de afgelopen weken met de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties, de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten en de Vereniging Vrije Theater Producenten de handen ineengeslagen om deze campagne te realiseren. Het publiek zal door diverse campagnes op radio, televisie, online, langs de weg en in print zien dat er weer mooie producties in het theater staan. Hadewych Minis, Remy van Kesteren, Shary-An Nivillac en Soy Kroon zullen hieraan hun medewerking verlenen.

FEATURE: DIEDERICK'S DEBUUT KEERT TERUG NAAR DE THEATERSFEATURE: DIEDERICK'S DEBUUT KEERT TERUG NAAR DE THEATERS
September 26, 2022

In 2020 maakte acteur, zanger en multi-instrumentalist Diederick Ensink zijn debuut met zijn solovoorstelling. Diederick had een creatieve manier gevonden om een compleet live orkest op het toneel te zetten. Een orkest dat bestaat uit Diederick zelf. Waar hij vorig jaar in zijn eentje tien instrumenten bespeelde is hij dat aantal nu voorbij. Vanaf oktober 2022 is hij in twintig theaters opnieuw te zien met zijn muzikale onemanshow; DIEDERICK'S DEBUUT.

Feature: THEATERSPEKTAKEL 14 VIERT EENJARIG BESTAAN!Feature: THEATERSPEKTAKEL 14 VIERT EENJARIG BESTAAN!
September 26, 2022

Op de dag dat 14 het theaterspektakel over Johan Cruijff haar eenjarig bestaan viert in het AFAS Theater Leusden, is de producent verheugd bekend te maken dat er inmiddels honderdduizend kaarten zijn verkocht. Vol vertrouwen zien zij dan ook de toekomst tegemoet. 'De belangstelling voor dit theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff blijft onverminderd groot.'

Feature: WILLEKE VAN AMMELROOY, WILBERT GIESKE EN FREDERIK BROM TERUG IN THE MOUSETRAP!Feature: WILLEKE VAN AMMELROOY, WILBERT GIESKE EN FREDERIK BROM TERUG IN THE MOUSETRAP!
September 23, 2022

Vanaf maart 2023 is de wereldwijze toneelsensatie The Mousetrap, na het grote succes van vorig seizoen, terug in de Nederlandse theaters. Producent Rick Engelkes brengt deze legendarische toneelvoorstelling van Agatha Christie met een deels nieuwe cast. Dit seizoen zal de ijzersterke cast van deze voorstelling worden aangevuld met Chris Tates en Levi Vos. The Mousetrap is vanaf 29 maart 2023 te zien door heel Nederland.