Skip to main content Skip to footer site map

Feature: FERRY DOEDENS IN ROCKY HORROR SHOW EN STAYIN' ALIVE DISCO FEVER!

FERRY DOEDENS IN ROCKY HORROR SHOW EN STAYIN' ALIVE DISCO FEVER!

Feature: FERRY DOEDENS IN ROCKY HORROR SHOW EN STAYIN' ALIVE DISCO FEVER!


Een blessure bij Yoran de Bont maakt dat hij komende week niet mee kan spelen in de Rocky Horror Show in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Producent De Graaf en Cornelissen Entertainment heeft Ferry Doedens gevraagd om hem op deze korte termijn te vervangen. 'Nadat we hoorden dat Yoran geblesseerd is en voorlopig niet kan spelen, kwam ik met het idee om Ferry Doedens te bellen,' laat producent Hans Cornelissen weten. 'Ferry heeft ruime musicalervaring en heeft het juiste lichaam voor de rol van Rocky. Met hulp van de cast heeft hij zich deze rol in zeer korte tijd eigen gemaakt. Een heel knappe prestatie. Het grappige is dat ik Ferry een paar dagen geleden ook heb gevraagd voor de theatershow Stayin' Alive Disco Fever die in mei en juni 2023 langs de theaters tourt. Een swingend theaterconcert met megahits uit Saturday NightFever en de beste disco klassiekers. Met een live band en zes zangers onder ook wie Esmée Dekker en Martijn Vogel. Maar eerst rocken in het DeLaMar de laatste week van juli'.

'Mijn manager en ik hadden afgelopen week een vrijblijvend gesprek met Hans Cornelissen waarin hij aangaf wellicht een rol voor mij weggelegd te zien in Stayin' Alive Disco Fever. Daar was ik super blij mee. Maar toen dit belletje van Hans kwam om de rol van Yoran over te nemen en met deze geweldige cast te werken in een productie die met twee Musical Awards is onderscheiden, twijfelde ik geen moment. Ik hou wel van een uitdaging!' laat Ferry Doedens weten.

Rocky Horror Show speelt alleen komende week, tot en met 31 juli, nog in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wie deze rockmusical, die van vrijwel alle recensenten vier sterren heeft gekregen, nog wil zien moet snel zijn. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

De hoofdrollen in de krankzinnige en pikante cultshow Rocky Horror zijn voor o.a. Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Samir Hassan, Raymond Kurvers en nu dus ook Ferry Doedens. Abel Leemans heeft de rol van Barry Beijer overgenomen.


Voor meer informatie en kaartverkoop
https://cloud.broadwayworld.com/rec/ticketclick.cfm?fromlink=2187586®id=147&articlelink=https%3A%2F%2Fdelamar.nl%2Fvoorstellingen%2Frocky-horror-show%2F?utm_source=BWW2022&utm_medium=referral&utm_campaign=article&utm_content=bottombuybutton1

TodayTix Extension


From This Author - Chantal Kunst

Chantal is a passionated theatregoer and takes the same passion into her day job: voice casting director, where she casts voice-actors for commercials and other projects. 

From her home ... (read more about this author)


Feature: NIEUW SEIZOEN GEWOON HOMO DE PODCAST!Feature: NIEUW SEIZOEN GEWOON HOMO DE PODCAST!
October 2, 2022

Binnenkort start het 3e seizoen van de succesvolle podcastserie Gewoon Homo. Makers Danny Houtkooper en Barry Beijer hebben hun krachten wederom gebundeld en gaan het gesprek aan met verschillende mensen binnen het ‘regenboog-alfabet’. Zo praten ze o.a. met Oleksandr, een homoseksuele vluchteling uit de Oekraïne en met Erik die in homogenezingstherapie heeft gezeten. Ook spreken ze met actrice Hanna van Vliet en met Richard Groenendijk over wat humor heeft betekend in zijn leven. Het nieuwe seizoen van Gewoon Homo start op 3 oktober.

Feature: THEATER AAN DE PARADE PRESENTEERT EEN MUSICALEDITIE VAN 'GERENOVEERD!' MET PIA DOUWES EN LOÏS VAN DE VEN!Feature: THEATER AAN DE PARADE PRESENTEERT EEN MUSICALEDITIE VAN 'GERENOVEERD!' MET PIA DOUWES EN LOÏS VAN DE VEN!
September 29, 2022

Na de eerste cabareteditie van Gerenoveerd! met Ramon Chatrer en Raoul Heertje, is het tijd voor een nieuwe editie van dit meester-gezelprogramma. Dit keer gaat opkomend talent Loïs van de Ven een avond werken met niemand minder dan musicalster Pia Douwes. Gerenoveerd! met Pia en Loïs is maandag 17 oktober a.s. om 20:30 uur te zien in Podium Azijnfabriek. Kaarten zijn te koop op de website van Theater aan de Parade. 

Feature: OEKRAÏENS ORKEST EN KOOR GEVEN NEDERLANDSE CONCERTEN!Feature: OEKRAÏENS ORKEST EN KOOR GEVEN NEDERLANDSE CONCERTEN!
September 29, 2022

TEC Entertainment presenteert in december 2022 de uitgestelde Nederlandse concertserie van het International Symphony Orchestra Lviv en National Choir of Ukraine DUMKA, onder leiding van dirigent Raymond Janssen. De eerdere concerten in december vorig jaar en juni dit jaar moesten worden afgezegd vanwege de lockdown en vervolgens het uitbreken van de oorlog in de Oekraïne. Het ministerie van Cultuur van de Oekraïne heeft speciale toestemming gegeven voor deze concertserie.

Feature: IVO VAN HOVE REGISSEERT JESUS CHRIST SUPERSTAR at DeLaMar Theater & tour!Feature: IVO VAN HOVE REGISSEERT JESUS CHRIST SUPERSTAR at DeLaMar Theater & tour!
September 27, 2022

Albert Verlinde Theater presenteert in samenwerking met Senf Theaterpartners en Jaco Kaasschieter in 2024 een nieuwe versie van de iconische rockopera Jesus Christ Superstar van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. De regie is in handen van de internationaal prijswinnende Ivo van Hove. Het is na het overweldigende succes van LAZARUS de tweede keer dat Albert Verlinde en Ivo van Hove

Feature: HADEWYCH MINIS, REMY VAN KESTEREN, SHARY-AN NIVILLAC EN SOY KROON ZIJN DE GEZICHTEN VAN ZIN OM JE TE ZIEN!Feature: HADEWYCH MINIS, REMY VAN KESTEREN, SHARY-AN NIVILLAC EN SOY KROON ZIJN DE GEZICHTEN VAN ZIN OM JE TE ZIEN!
September 26, 2022

Vanaf vandaag, 26 september, gaat de theatercampagne Zin om je te zien van start. Het Nationaal Theater Fonds heeft in de afgelopen weken met de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties, de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten en de Vereniging Vrije Theater Producenten de handen ineengeslagen om deze campagne te realiseren. Het publiek zal door diverse campagnes op radio, televisie, online, langs de weg en in print zien dat er weer mooie producties in het theater staan. Hadewych Minis, Remy van Kesteren, Shary-An Nivillac en Soy Kroon zullen hieraan hun medewerking verlenen.