Skip to main content Skip to footer site map

Det Ny Teater SPILLEMAND PÅ EN TAGRYG BILLETTER

January 10 - February 7

Mange måtte gå forgæves. Derfor genopsættes succesen fra sidste sæson.Publikum får således en ekstra chance for at opleve eller genopleve Tommy Kenter i sit livs rolle som mælkemanden Tevye. AnnMari Max Hansen som hans kone Golde og et cast - der alle yder forrygende skuespilpræstationer.

En bevægende, tankevækkende og evig aktuel fortælling om menneskeskæbner i en verden i forandring. Livsbekræftende, poetisk og fuld af humor. Uforglemmelige karakterer, skøn musik og en perlerække af evergreens. Medrivende dansnenumre og betagende scenografi. Stort cast og orkester.

Året er 1905 i Zarens Rusland. Den lune og underfundige mælkemand Tevye forsøger at holde balancen, som en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke og normer. Hans giftemodne døtre vil selv bestemme og vil ikke lade sig diktere af traditionen, Snart står Tevye overfor dilemmaet: Vejer kærligheden til børnene stærkere end loyaliteten overfor traditionerne og troen? En uforglemmelig teateraften venter.

Spillemand på en Tagryg er én af de største Broadway-succeser nogensinde. Ved uropførelsen på Broadway modtog Spillemand på en Tagryg 9 Tony Awards inkl. prisen for Bedste Musical, Bedste Manuskript og Bedste Musik.

https://www.detnyteater.dk/spillemand-paa-en-tagryg/


Featured BroadwayWorld Events

Check out these concerts...


Related Articles View More Denmark Stories   Shows

More Hot Stories For You