Review: MISS SAIGON at Det Ny TEATER

The production runs through 7 March.

By: Feb. 12, 2023
Review: MISS SAIGON at Det Ny TEATER

Endnu en gang har en af de helt store musicals ramt Det ny teater i København nemlig Miss Saigon. Det er en af de musicals, som jeg aldrig har set før og kun kender musikken fra, så forventningerne var høje, da jeg skulle i teateret, for hvad havde Det ny teater bedrevet denne gang.

Og hold nu k... hvor den musical bare river benene væk under en, det er en helt igennem smuk historie som også er så grum, at man sidder tilbage med tårer i øjnene, når den sidste linje er sunget.

I hovedrollen som Kim ses Linda Arunee Olofsson og hun kan synge så englene synger og hun gør Kim til en helstøbt figur, som man lever og ånder med gennem hele stykket, det er simpelthen hende, der bærer stykket.

Christian Lund spiller rollen som Cris Scott og han har en af de store stemmer i dansk musical og man er ked af, at han ikke er helt så meget med, som man synes, han godt kunne.

En anden der bør fremhæves er Thomas Høj Falkenberg, hvis stemme man ikke glemmer, når man har hørt den første gang og han slår helt benene væk under en i sangen Bui-Doi, her er ikke et øje tørt.

Jeg synes, at Det ny teater er kendt for sine storslåede scenografi og kostumer, men denne gang synes jeg, det bliver lidt fladt og det når ikke de højder, som de ellers er kendt for, efter min smag når man ved, de kan så meget mere.

Skynd dig ind i Det ny teater og bliv bevæget du vil ikke blive skuffet dette er årets musical.

6 ud af 6 stjerner

FOTO: Gudmund Thai
RELATED STORIES - Denmark

1
NAPOLI Comes to Det KGL. Teater Photo
NAPOLI Comes to Det KGL. Teater

Teresina loves Gennaro, and Gennaro loves Teresina. Indeed, everything should spell bliss. But their love must first pass the greatest of tests before they can celebrate their wedding in romantic Naples.

2
Review: EVITA at Aarhus Teater Photo
Review: EVITA at Aarhus Teater

Evita på Aarhus Teater står skarpere end nogensinde før

3
WITCH is Now Playing at Det KGL. Teater Photo
WITCH is Now Playing at Det KGL. Teater

A musical performance that relives the atrocities that women were subjected to during the witchcraft trials of the seventeenth century that changed the world.

4
PETER GRIMES is Now Playing at Det KGL. Teater Photo
PETER GRIMES is Now Playing at Det KGL. Teater

The story of the outsider Peter Grimes mirrored composer Benjamin Britten’s own life. The modern opera classic is a tale of personal persecution in a restrictive society.

VideosRecommended For You