Skip to main content Skip to footer site map

Det Kongelige Teater Presents MADAME BUTTERFLY

En drømmeagtig, japansk iscenesættelse af Puccinis hjerteskærende fortælling om den hengivne geisha Butterflys kærlighed til amerikaneren Pinkerton. Kostumer af stjernede

En drømmeagtig, japansk iscenesættelse af Puccinis hjerteskærende fortælling om den hengivne geisha Butterflys kærlighed til amerikaneren Pinkerton. Kostumer af stjernedesigneren Kenzo Takada.

Butterflys kamp og opofrelse lever stærkt og lidenskabeligt, ikke mindst på grund af Puccinis evne til at skabe kvindelige karakterer af kød og blod.

I Miyamotos iscenesættelse opleves kærlighedshistorien gennem Pinkerton og Butterflys søn, en ung japansk-amerikansk mand, der søger sine rødder. Kærlighedsdramaet om den trofaste Butterfly ledsaget af Puccinis medrivende musik bevæger til stadighed vores hjerter. Puccini var mageløs til at skrive iørefaldende melodier, til at få sit publikum til at leve med, til at le og græde, og gennem brug af spændende instrumenter skabte han pragtfulde orkesterklange med en særlig duft og atmosfære af eksotiske kulturer. I Madame Butterfly er det blandt andet japanske klokker, der fører os ind i en orientalsk og eksotisk verden.

Hvis du vil dele operaens verden med familie og venner, så tag dem med på denne vidunderlige rejse til Puccinis og Butterflys Japan.

https://kglteater.dk/det-sker/sason-20202021/opera/madame-butterfly/


Featured BroadwayWorld Events

Check out these concerts...


Related Articles View More Denmark Stories   Shows

More Hot Stories For You