Skip to main content Skip to footer site map

Det. KGL. Teater Presents Rundvisning i Operaen

Følg med ind i salens dunkle atmosfære hvor det forgyldte loft og glødende træværk er i centrum.

Det. KGL. Teater Presents Rundvisning i Operaen

Oplev Operaens imponerende foyer, der med sit overvældende lysindfald, Olafur Eliassons verdenskendte lysskulpturer og unikke udsigt over Københavns Havn og Frederiksstaden, omfavner den blanke ahornskal omkring Store Scene. Se Per Kirkebys og Per Arnoldis udsmykninger og hør den usædvanlige historie om bygningens tilblivelse.

Følg med ind i salens dunkle atmosfære hvor det forgyldte loft og glødende træværk er i centrum. Kom om bag scenen hvor flytbare scenefelter gør det muligt at flytte gigantiske og komplekse scenografier i en håndevending og højteknologisk løsninger muliggør teatermagi og illusioner som ikke kan opnås andre steder i landet.

Se kontrasten mellem Store Scene og Takkelloftet hvor fleksibilitet er nøgleordet og lader scene og sal flyde sammen. Se også Takkelloftets stringente foyer hvor Tal Rs moderne abstraktion har hovedrollen.

Rundvisningen varer 75 minutter og gennemføres på kunstens præmisser. Prøver der trækker ud, teknisk arbejde på scenen eller andre forberedelser, kan bevirke at vi ikke kan gå den vante rute.

Rundvisningen foregår på dansk.

Learn more at

.
More Hot Stories For You